Blog & Nieuws

Franse B&B

Franse B&B

Over enkele weken gaan Carlo en ik weer richting Frankrijk. Daar op het Franse platteland ontvangen wij de gehele zomer met veel plezier gasten. Onze gasten kunnen niet alleen genieten van een heerlijke overnachting tijdens hun (rond) reis in dat prachtige land. Een paar dagen langer bij ons vertoeven in de mooie omgeving rondom Saint Priest la Roche is zeker de moeite waard!
Deze prachtige streek in de Loire is voor liefhebbers van wandelen, fietsen, cultuur en natuur een echte aanrader want hier vind je nog een authentiek stukje Frankrijk zonder massatoerisme.

Hou je van koken, het bourgondische leven in combinatie met een kookworkshop tijdens je verblijf, dan is Le vieux Boulanger de plek bij uitstek.
Carlo, chefkok pur sang, neemt onze gasten graag mee naar de lokale marktjes om daar samen inkopen te doen. Er is een ruime keuze aan de meest smaakvolle versproducten om daarna onder professionele begeleiding te bereiden tot een heerlijke maaltijd voor onze gasten.

Ben je niet van het koken maar wel van lekker eten en ligt jou interesse wellicht op iets creatiefs dan kun je bij mij in het atelier heerlijk aan de slag met pen en penselen op porselein.
Ook die niet creabea’s onder ons kunnen een workshop bij mij volgen hoor! Samen gaan we aan de slag en ik help je op weg naar een prachtig eindresultaat.
Samen help ik mijn cursisten op weg naar een prachtig eindresultaat. Want ook zonder tekentalent kun iets moois schilderen op porselein.

Misschien ben je nu wel nieuwsgierig geworden en benieuwd naar deze droomplek onder de Franse zon klik dan maar snel door naar onze  website 👉 Le vieux Boulanger  en wie weet verwelkomen wij jou deze zomer chez nous!

Andere berichten