Blog & Nieuws

Oma 80

Oma 80

Wat geef je een jarige oma  die op haar leeftijd eigenlijk alles wel zo’n beetje heeft?
Haar kinderen dachten aan iets heel persoonlijk om haar blij mee te verrassen op haar 80e verjaardagsfeest.
Zij kenden mij al van een aantal eerdere opdrachten en zo kwamen ze opnieuw bij mij terecht. Zelf gingen ze op Pinterest opzoek naar een leuke afbeelding, helemaal naar hun smaak en stijl..

Trouwens vind ik Pinterest een wereld waar ik, als beelddenker, eindeloos kan verdwalen, geweldig! Mij vind je niet snel uren achtereen op internet, social media of de tv ( Netflix heb ik niet eens)  maar klik ik echter voor inspiratie even op de Pinterestknop dan kan ik nauwelijks stoppen.  De meest leuke plaatjes, illustraties en ideetjes komen aan mij  voorbij. Wanneer mijn hoofd  langzaam overloopt van de inspiraties, ruk ik me los van het scherm en kruip snel achter mijn tekentafel. Verloren tijd snel in halen want  tijd-slurpers zijn het zeker die computers !

Afijn, het plaatje was bekend, alleen het was een afbeelding in zwart wit en dat vonden ze niet echt sprankelend voor oma. Dus mochten er heldere frisse kleuren komen op het verjaardags-bordje en de beker. Tijdens het schilderen werd ik er zelf al zo vrolijk van dit setje. Nu geniet oma ervan, iedere dag met een grote glimlach op haar gezicht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere berichten

%d bloggers liken dit: